Blog.

Lifelong learning - az életen át tartó tanulás.

Miről szól ez a Blog?

A vállalkozói és marketing témájú tartalmak mellett nagy hangsúlyt helyezek arra, hogy a személyes történetemen keresztül inspiráljalak és motiváljalak. 

15 éve kezdtem el a vállalkozásomat és azóta számos vállalkozás indításában és fejlesztésében vettem részt tanácsadóként, marketingesként. Ezeket a tapasztalataimat osztom meg itt a Blog oldalon.

Szeretem a mély gondolatokat, a tartalmas cikkeket, amelyek a felszín kapargatásán túlmutató valódi értéket képviselnek.

Maga az iBrand Marketing projektem és ez a Blog is épp annyira szól neked, mint saját magamnakA legjobb cikkeim megírása során olyan problémák megoldásokra jutok, amelyek előrelépést hoznak a vállalkozásomban és a magánéletemben – és remélhetőleg a te életedben is! 🙂

Galántai Gergely

weboldalkészítő, marketing tanácsadó

15 év vállalkozói tapasztalattal

Itt találkozhattál velem

Legfrissebb cikkek

Ajándékok e-mailben

💎 Csatlakozz Te is azokhoz az emberekhez, akik rendszeresen olvassák a leveleimet, megkapják az ajándék tudásanyagokat és változást indítanak el az életükben.

🔒 Adataidat bizalmasan kezelem. Soha nem küldök SPAM üzeneteket és bármikor leiratkozhatsz.
A gombra való kattintással megerősíted, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismerted és elfogadod.
Galántai Gergely

Alapító, tulajdonos | ibrand.hu

Ki írja ezeket a cikkeket?

Szia, Galántai Gergely vagyok, de szólíts Gerinek. Több, mint 15 éve vagyok vállalkozó.  Végzettségem szerint közgazdász vagyok. Az egyik legújabb projektem az iBrand Marketing tagság és tudástár, amelyben online marketing és vállalkozói kurzusokat, útmutatókat készítek.

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot és örömmel segítek!