Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

Megjegyzés: A tudásanyag tetszőleges sorrendben és saját tempóban is feldolgozható, de javaslom haladj az előre beállított sorrendben.

Marketing útmutatók

🚀 A marketing útmutatókban folyamatosan megkapod azokat az ötleteket, eszközöket és módszereket, amik a legtöbb pénzt fgoják hozni Neked. 🚀

Nem csak elméleti tudást szerzel, hanem konkrét kivitelezési terveket és segítséget a megvalósításhoz. Kulcsrakész ötleteket és “lépésről-lépésre” útmutatókat találsz itt, amelyekkel egy az egyben fel tudod építeni a tökéletes online vevőszerző rendszeredet – mindezt programozói és számítástechnikai tudás nélkül.

Mit nyersz ezekkel az útmutatókkal?

✅ Neked nem kell kísérletezned, én már megtettem helyetted!

Kizárólag az általam is alkalmazott, bevált módszereket osztom meg itt a Tudástárban.

🚀 Milyen téma érdekel ma?

Az árakciók 5 kockázata a vállalkozásodra + 2 kivétel

Vállalkozóként gyakran felmerülhetnek benned is az árkedvezményekkel kapcsolatos kérdések. Ismerd meg a kockázatokat és mikor érdemes mégis használni.

A vevőszerző marketing 6 alappillére

Ebben az útmutatóban arra a hat kulcselemre koncentrálunk, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a termékedet vagy a szolgáltatásodat sikeresen értékesítsd az interneten.

Miért fontos marketing stratégiában gondolkodni?

Bevezető videó: ha azt szeretnéd, hogy ügyfeleket és vásárlókat tudjál szerezni, át kell állítani a gondolkodásodat az eszköz alapú marketingről a stratégiai szemléletre.

A sikeres marketing alapjai: 5 dolog, amit sokan rosszul tudnak

Ezt az 5 marketing dologot lehet, hogy te is rosszul tudod... Megváltoztak a marketing alapjai és a vásárlási szokások. Fontos lépést tartani.

Egy módszer amit minden maximalista vállalkozó használni tud

Ismerd meg ezt a bevált módszert, ha úgy érzed, hogy nem jutsz egyről a kettőre maximalista vállalkozóként. Lehet, hogy ezen fog múlni a vállalkozásod sikere.

Személyes márkaépítés tanulságai Olaszországból

Olvasd el milyen javaslataim vannak az egyszemélyes és kisvállalkozások számára a személyes márkaépítés vagy más néven énmárka témájában.