💎 Hogyan hozd ki a legtöbbet az iBrand Marketing tagságból?

Valószínűleg már lelkes vagy… és ez szuper! 🙂 Tudom, hogy már belevetnéd magad az új tudásanyagokba… de pár percet szánj ennek az oldalnak az elolvasására, mert lehet, hogy az itt elhangzó részletek fogják meghatározni az eredményeket, amiket elérsz a vállalkozásodban! 🌟

1. Tudástár

Az iBrand Marketing tagság legfontosabb része a Tudástár. Itt osztom meg az általam is használt legjobban bevált módszereket, útmutatókat és másolható segédleteket.

Ez egy központi hely, egy online könyvtár, ahol mindig megtalálod a legfontosabb és legújabb online kurzusokat, útmutatókat, segédleteket és sablonokat!

Kiemelt témák: weboldal készítés, közösségi média kommunikáció, mesterséges intelligencia használata, vevőszerző stratégiák, e-mail marketing, értékesítési technikák, vállalkozói önfejlesztés. 

Technikai eszközök: WordPress, WooCommerce, Elementor, Learndash, Mailerlite, ChatGPT. Ezekben segítenek a részletes szöveges útmutatóim, videós oktatóanyagaim és podcast hanganyagaim.

Ha most még ezek a dolgok teljesen ismeretlenek a számodra, mert még sosem használtad őket nincsen semmi probléma. 

Minden tudásanyagot, útmutatót és segédletet úgy készítettem el, hogy nagyon gyakorlatias és egyszerű legyen. Lépésről-lépésre fog végigvezetni a folyamaton. Ez az egyszerűség azonban ne tévesszen meg, mert pont ebben rejlik az ereje. Az egész mögött egy magas szintű gyakorlatias szakmai ismeret és tudatosság van.

2. "Belső-kör" havi hírlevél

Minden hónapban meg fogod kapni a “Belső-kör hírlevelet” az aktuális marketing útmutatóval (PDF formátumban). Ezt érdemes azonnal elolvasni (Gmail-ben meg is jelölheted a levelet csillagozással). Így biztos nem fog elveszni a többi levél között.

3. Személyes tanácsadód leszek

Ez a rész arról szólna, hogy mennyire sok lehetőség van a közösségünkben, amelynek a vezetőjeként számíthatsz a szakértői segítségemre.

A lényeg: csatlakozz be a zárt Facebook csoportunkba (ha eddig még nem tetted meg).

A Facebook csoportunk működése és előnyei: kattints ide és olvasd el az útmutatót. Ez is segíteni fog abban, hogy kimaxold a Tagságod lehetőségeit és az elérhető eredményeket!

4. Cselekedj!

Ahogy a nagyszerű festő, Pablo Picasso mondta: “A cselekvés minden siker alapvető kulcsa”

Ez azt jelenti a számodra, hogy… ragadj meg legalább egyetlen ötletet a “Belső-kör hírlevelekből” és tedd meg a lépéseket – még akkor is, ha az olyan egyszerű dolog, mint egy tárgysor átírása, vagy akár csak egy új poszt megírása. Ez lendületet fog adni ahhoz, hogy elindulj előre.

Most elindultál és NE engedd, hogy ez a pillanat elmúljon! Ha mégis csökken a lendület, akkor gondolj vissza erre a pillanatra, hogy milyen erőt éreztél magadban! Majd újra “beleállva” az erődbe: CSELEKEDJ!

A különbség közted és valaki között, aki feladja az álmait, az az, hogy TE kitartóbb vagy és mindent megteszel célod és álmod eléréséhez!

A motivációd fenntartásában én is támogatni foglak – ez a Tagság egyik “rejtett” előnye! Csak annyit kell tenned, hogy velem tartasz, és együtt megyünk végig ezen az úton. Hajrá! 🔥

💡 Milyen tudásanyagokat találsz itt?

Többféle formátumban készítek tudásanyagokat, így mindig megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

📚 Mik azok a Tanulási utak?

A Tanulási utak akkor segítenek, ha nem tudod honnan indulj el vagy melyik irányba haladj a sokféle tudásanyag között. A Tanulási utak gondosan összeállított útmutatók, amelyek egy meghatározott tanulási sorrendet javasolnak. Ezek lépésről-lépésre vezetnek végig egy konkrét cél eléréséhez.

💡Például, ha kiváló e-mail marketing szakember szeretnél lenni, akkor érdemes először a “Vevőszerző Marketing Rendszer” mesterkurzust elvégezni. Majd ezt követően az “E-mail Marketing Mesterkurzust” és hozzá kapcsolódóan a “Szövegírás Mesterkurzust”. 

Továbbá még jobban elmélyülhetsz egy-egy marketing témakörében, ha részt veszel az aktuális kihívásokban és online workshopok-on.

Egy ilyen komplex tanulási és megvalósítási folyamat segíteni tud a vállalkozásod növekedésében. A “Tanulási utak” nem minősülnek tanfolyamnak, hanem egy ajánlás, amivel eredményesebb lehet a fejlődés.

🎯 Szerezz pontokat és elismerő oklevelet

Amikor megtanulsz egy leckét vagy egy teljes kurzust, akkor pontokat szerzel. A legjobban teljesítő tagok pedig meglepetés ajándékokban részesülnek. 🎁

Ezen kívül minősítéseket is szerezhetsz elismerő oklevelek formájában. 🏅
Az előrehaladásod során megszerzett elismerő okleveleket pedig megoszthatod nyilvánosan például a Facebook oldaladon vagy a LinkedIn profilodban. 🎉

❤️ Nagyon örülök, hogy csatlakoztál a iBrand Marketing közösségéhez, és várom, hogy Te is minél előbb beszámolj az elért eredményeidről, sikereidről! Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bizalommal! 😉

Csatlakozz a csoporthoz

A Facebook csoport az iBrand Marketing tagok számára fenntartott közösség, ahol választ kaphatnak a marketinggel és a vállalkozás online fejlesztésével kapcsolatos kérdésekre.

Profilod és előrehaladásod

Szeretnéd látni, hogy milyen kurzusokat indítottál el és hol tartasz a fejlődésben? Kattints a gombra és nézd meg a profil oldaladon.

Tanulási utak

Nézd meg, hogy milyen tanulási utakon tudsz haladni az aktuális célod elérése érdekében. Ez csak egy javaslat, amitől természetesen eltérhetsz és haladsz az általad választott sorrendben is.

Ajánlott kurzus a számodra

A marketing rendszer az, amitől vásárlóid, ügyfeleid lesznek – még a nehéz időkben is. Ez a tudásanyag megadja a biztos alapot az online vevőszerzéshez, ezért érdemes ezzel kezdeni a tudásod fejlesztését.

Galántai Gergely
iBrand Marketing alapítója és vezetője

Kérdésed van? Megoldjuk!

Szia, Galántai Gergely (Geri) vagyok. 

Több, mint 15 éve foglalkozom weboldalak készítésével és marketing tanácsadással. Végzettségem szerint közgazdász vagyok. Olyan gyakorlati és hasznos tippeket osztok meg itt az iBrand Marketing Tudástárban, amelyeket én is sikeresen alkalmazok a saját vállalkozásomban.

Csatlakozz az iBrand zárt Facebook csoporthoz és kérdezz tőlem. Kérd ki a tagok véleményét is vagy csak beszélgessünk vállalkozói témákról.